Alpinistul profesionist Adi Laza ne recomanda Multipla selecţionată olimpică Eva Tofalvi ne recomandă Alpinistul profesionist Adi Laza ne recomanda

Sifon de 4 litri pentru apă superoxigenată

Cod produs: oxigen-siphon4L
Preţ: 2.200,00lei
Cant:       

Sifon pentru apă superoxigenată, capacitate de 1 litru.

Apa îmbogăţită cu oxigen, pentru sănătatea noastră !

De ce aţi cumpăra din magazine nespecializate, ape îmbogăţite cu oxigen, când puteţi avea propriul sifon acasă, cu ajutorul căruia puteţi presa oricând, şi în orice cantităţi, o apă îmbogăţită cu oxigen, de calitate net superioară celor din magazine ?

Sifon oxigen de 1 Litru
După o pregătire prealabilă minuţioasă, societatea noastră parteneră, Pentaqua srl, a început comercializarea sifoanelor de oxigen care au devenit tot mai necesare în orice casă.

Cercetătorii şi experimentele făcute legate de această apă, au dovedit, deopotrivă, efectele benefice ale apei îmbogăţite cu oxigen, asupra organismului uman. Partenerii noştri, Pentaqua şi Liss, au făcut acum acest demers pentru a pune la dispoziţia dv., şi pe piaţa din România, acest produs deosebit.

Oxigenul este dătător de viaţă !

Patroanele comercializate de noi conţin minim 2000 mg ! de oxigen de mare puritate. Dacă facem o comparaţie între produsele noastre, şi alte ape numite ape îmbogăţite cu oxigen, din comerţ, putem vedea că în apele altor comercianţi, cantitatea de oxigen este mult mai mică. Flacoanele în care ceilalţi comercianţi îmbuteliază apele ce le vând, au pierderi mari de oxigen, pe când produsele oferite de noi, nu produc pierderi de oxigen, permit presarea instantanee a apei îmbogăţite cu oxigen, şi permit consumarea acestei ape în forma sa cea mai proaspătă şi bogată.

Comercializarea acestor produse se face in mod exclusiv prin Metanora Consulting, societatea noastră fiind partenerul şi distribuitorul autorizat unic pe piaţa din Romania, al acestor produse. 

Pentru a comanda orice produs, din cele comercializate de noi, puteţi depune comanda direct online, prin e-mail, sau telefonic, şi reprezentanţii noştri vor lua legătura cu dv. în cel mai scurt timp posibil, pentru a discuta detaliile.

APĂ potabilă + OXIGEN = Apă îmbogăţită cu oxigen (apă superoxigenată)

Iată doar 20 din multiplele beneficii ale acestei ape:

- Datorită modului în care oxigenul, prin această apă, ajunge în sistemul digestiv, şi respectiv, în celulele organismului, viteza de oxigenare celulară, faţă de aportul de oxigen al corpului, produs prin respiraţie, este de 10 ori mai mare ! Oboseala fizică este de fapt un semn al lipsei de oxigen în ţesuturile musculare, şi apare în organism în principiu, datorită unui grad insuficient de oxigenizare a hemoglobinei. În cazul unui efort susţinut, nivelul de oxigenare celulară primit doar prin aportul de oxigen produs prin respiraţie, poate fi unul insuficient pentru regenerarea la timp a ţesuturilor musculare, ori datorită capacităţii fizice a plămânului, ori datorită faptului că în mediul înconjurător nu există suficient oxigen curat în atmosferă. Prin urmare, un aport suplimentar de oxigen, cu ajutorul acestei ape, poate creşte rapid nivelul de oxigenare în sânge, şi poate preveni şi combate insuficienţa de oxigen în sânge, hipoxia !

- Poate contribui la procesele de oxidare-şi-reducere (redox) şi transfer energetic celular, din musculatură
- Creşte oxigenarea celulară dupa efortul fizic susţinut, de la 90%, la 97,6%. În loc de 2 ore de repaus necesar recuperării, repausul poate fi de o durată mult mai mică.
- Poate restabili pulsul de repaus foarte repede
- În stare de repaus, încordarea musculară plastică, şi în cazul muşchilor încordaţi, presiunea contractivă poate scădea simţitor mai repede, decât în cazul sportivilor care nu consumă această apă. Musculatura sportivilor care nu au consumat aceasta apă, necesită 2 ore de repaus pentru o restabilire a valorilor normale de contracţie musculară, iar în cazul celor care au consumat această apă, o perioada mult mai mică !

 

 • - Poate impulsiona pozitiv microcirculaţia sanguină în capilare
 • - Poate salva viaţa în cazul intoxicării cu monoxid de carbon !
 • - Poate fi folosită şi ca terapie complementară la terapiile anticancerigene pe bază de radiaţii
 • - Poate contribui la regenerarea colagenului (pentru piele tînără şi frumoasă)
 • - Poate îmbunătăţi capacitatea de efort fizic a persoanei
 • - Poate îmbunătăţi metabolismul anaerob şi circulaţia sanguină
 • - Rezervele de oxigen liber al ficatului pot creşte pînă la 43%, în comparaţie cu doar 8% în cazul aportului de oxigen făcut doar prin respiraţie
 • - Poate accelera activitatea enzimelor din ficat
 • - Poate accelera puterea detoxificatoare a ficatului
 • - Poate reîncărca rezervele celulare de oxigen ale organismului
 • - Poate asista organismul în eliminarea mai rapidă a acidului lactic produs în muşchi în urma unui efort fizic susţinut
 • - Poate creşte puterea de concentrare şi acuitatea mentală
 • - Poate îmbunătăţi starea generală a persoanei, uşurează mişcarea pacienţilor care suferă de boli respiratorii sau ale sistemului circulator sanguin, inclusiv a pacienţilor care suferă de anemie
 • - Poate fi folosită şi ca băutură protectoare de către persoanele care lucreaza în medii grele, toxice, prăfuite, cu oxigenare insuficientă sau cu atmosferă murdară.

Schema de montaj a sifoanelor (desenul explodat) este disponibila AICI 

Parteneri