Alpinistul profesionist Adi Laza ne recomanda Multipla selecţionată olimpică Eva Tofalvi ne recomandă Alpinistul profesionist Adi Laza ne recomanda

Cum cumpăr

Pe pagina produsului pe care doriţi să-l achiziţionaţi, indicaţi canitatea dorită în câmpul cantitate şi daţi clic pe "adaugă în coş".

Repetaţi operaţiunea la fiecare produs pe care vreţi să-l achiziţionaţi. După ce aţi adăugat toate produsele dorite, mergeţi la coşul de cumpărături prin click pe imaginea coşului sau pe legătura "coşul de cumpărături" şi daţi clic pe "Finalizare comandă". Dacă sunteţi un clienti înregistrat deja, vă puteţi autentifica folosind datele contului dv., şi sistemul va completa automat câmpurile necesare cu datele dv. Dacă nu sunteţi un client înregistrat, puteţi finaliza comanda ca oaspete, completând fiecare câmp necesar din datele de livrare şi facturare, pentru finalizarea comenzii.

În cazul în care finalizaţi prima comandă ca oaspete, şi aţi completat toate câmpurile necesare, sistemul vă permite să vă creaţi un cont folosind datele deja introduse.

Este în beneficiul dv. să vă creaţi un cont de utilizator şi să folosiţi acel cont pentru toate cumpărăturile făcute pe situl nostru, pentru că veţi dispune de facilităţi ca istoricul comenzilor, puncte de recompensă adunate, sau discounturi valabile doar clienţilor înregistraţi, în funcţie de valoare totală şi istoricul cumpărărilor.

Datele dv. sunt în perfectă siguranţă, datele de facturare şi livrare, respectiv adresele de e-mail introduse, sunt stocate de sistem ÎN MOD EXCLUSIV pentru livrarea produselor comandate, respectiv, pentru a vă putea transmite periodic oferte speciale în cazul în care aţi optat pentru primirea de newslettere, în momentul creerii contului. Datele utilizatorilor NU se transmit altor terţe părţi.

Nu vom folosi datele dv. pentru a vă trimite mesaje comerciale nesolicitate, respectiv, aveţi posibilitatea de a renunţa oricând printr-un singur click, la primirea de newslettere, chiar dacă iniţial aţi optat pentru primirea lor.