Alpinistul profesionist Adi Laza ne recomanda Multipla selecţionată olimpică Eva Tofalvi ne recomandă Alpinistul profesionist Adi Laza ne recomanda

Purificator de apă cu osmoză inversă PTA100

Cod produs: reverse-osmosis-purifier
Preţ: 1.300,00lei
Cant:       

De ce avem nevoie de purificatoare de apă ? De ce trebuie apa purificată ?

Purificatoarele de apă care funcţionează pe principiul osmozei inverse, indepărtează viruşii, bacteriile, chimicalele, inclusiv particulele radioactive din apă !
 

Purificarea permite consumarea unei ape potabile mai pure în Purificator de apa cu osmoza inversa, PTA 100locuinţa dv. inclusiv în cazurile în care conductele sunt defectuoase sau apa din conductă devine impură.
 

Purificarea pune la dispoziţia dv. o apă potabilă pură, proaspătă ! Din apa purificată în acest fel, se pot prepara cubuleţe de gheaţă care işi menţin forma o vreme mai indelungată. De asemenea, apa purificată în acest mod, îmbunătăţeşte gustul mîncărurilor şi băuturilor preparate cu ea.


Apa purificată în acest mod este recomandată persoanelor care trebuie să menţină o dietă strictă, cum e cazul diabeticilor hipertensivi care trebuiă să menţină o dietă săracă în sodiu. Este ideală şi pentru utilizare în aparatura electrocasnică (fier de călcat cu aburi, maşini de spălat, dozatoare de cafea şi ceai), pentru că nu conţine şi nu lasă depuneri calcaroase.

Apa purificată prin procedeul osmozei inverse, este deosebit de benefică organismului uman:

- nu conţine săruri minerale, prin urmare, are capacitatea de a înlătura din organism o cantitate mare de material sedentar, excedentar

- conţine o mare cantitate de protoni şi electroni liberi, contribuind la metabolismul celular
- poate fi utilizată cu succes în tratamentele homeopatice

Nu în ultimul rînd, utilizând aceste purificatoare de apă, nu mai trebuie să cumpăraţi apa potabilă în flacoane, şi pe termen lung, veţi economisi mult mai mult decât doar preţul purificatoarelor, respectiv, veţi contribui la menţinerea curată a mediului înconjurător, pentru că nu vor rezulta flacoane de plastic, de aruncat.

Despre ce este de fapt osmoza, şi procedeul osmozei inverse, găsiţi informaţii detaliate, aici.

Parteneri